Start KVW 2017

Hallo KVW’er,

Vorig jaar was KVW weer een groot succes. We hebben veel positieve reacties ontvangen van kinderen en ouders. Oude en nieuwe leiding hebben samen gezorgd voor dit geweldige resultaat. Ook na KVW zijn er nog vele spontane momenten geweest waarop leiding elkaar heeft opgezocht. Dat is een mooie ontwikkeling! Daarnaast is er afgelopen januari een zeer geslaagde leidingdag geweest. Het bestuur wil dan ook de initiatiefnemers graag bedanken voor de organisatie van deze dag. Niet alleen tijdens KVW zijn we een groep, maar ook daarbuiten zoeken we elkaar spontaan op.

In de tussentijd zijn de eerste voorbereidingen voor KVW 2017 alweer in gang gezet. Voor degene die ons nog niet kennen willen we ons als bestuur even kort voorstellen.

Voorzitter Kris Roufs
Secretaris Thomas Martens
Penningmeester Carmen Blommers
Algemeen bestuurslid Roelie Teheux
Algemeen bestuurslid Nicole Voots

 

De KVW-week vindt plaats van zaterdag 15 juli t/m zaterdag 22 juli. De weekenden (zaterdag 15 juli, zondag 16 juli en zaterdag 22 juli) zullen gebruikt worden om het terrein op te bouwen en af te breken. Wil je dit jaar weer meedoen met KVW? Zet dan deze datums alvast in je agenda.

Wil je ons helpen/ondersteunen, neem dan contact met ons op via bestuur@kvw-valkenburg.nl!

 

Groetjes en hopelijk tot snel!

Het KVW-bestuur